Zo geknipt 2 – Sew along

Veel woorden hoef ik er niet aan vuil te maken: Zo geknipt 2 is uit, en heel de blogwereld weet dat al.

Zo geknipt 2
Zo geknipt 2

Toen het eerste boek uitkwam, organiseerden Jos en Tialda een sewalong. En toen het tweede boek uitkwam, bleven beide dames niet bij de pakken zitten: ze zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de tweede sewalong. Woehoe!

Ik doe alleszins weer mee. Alle recepten, dat zal niet lukken, maar ik mik toch op meer dan vorige keer. Want 3 recepten uit het eerste boek, dat was eigenlijk echt niet genoeg hé… Niet dat ik de rest niet wou naaien, integendeel, maar het leven, weet u wel. Hopelijk brengt 2015 een heleboel naaitijd met zich mee!

Aan het boek raken bleek niet zo eenvoudig te zijn. Door een zieke zoon raakte ik niet in de Vooruit in Gent toen Riet en Lies daar present waren. Dus bestelde ik maar lekker lui in een niet nader genoemde Belgische boekenwebshop. Die het geld wel inde, en me dan liet weten dat het boek niet leverbaar was in België. Que? Ze gingen me mijn geld terug storten, maar ik moest hen wel even laten weten hoeveel ik betaald had en op welke rekening. Nogmaals: Que?

Op naar de volgende webshop dan maar, de goede oude vertrouwde blauwe bol. Maar door mijn eigen stomme schuld, viel boek 1 hier nog ’s in de brievenbus. Grmbl. Dat had ik al. Dat komt ervan, van dat ’s avonds laat aan internetshoppen te doen. Gelukkig heeft bol een goede retoursysteem, en viel het tweede boek iets later toch nog in de bus. Of ik dan niet beter gewoon een goede oude boekenwinkel was binnengestapt? Eigenlijk wel hé. Maar hoe dan ook, nu ben ik er echt wel helemaal klaar voor!

Hoe zit dat met jullie? Naaien jullie weer mee? En zijn jullie zonder problemen aan het boek geraakt?

4 gedachten over “Zo geknipt 2 – Sew along”

  1. Ik naai inderdaad terug mee! En ik streef er deze keer (opnieuw) naar alle projectjes mee te naaien, ook al weet ik dat het meestal net iets anders uitdraait 🙂 maar de motivatie is er in elk geval!
    Ik ben al benieuwd hoe de agenda er deze keer uit zal gaan zien. Uit het eerste boek heb ik uiteindelijk net 1/3e van de projectjes gemaakt (10 van de 30).

    Ik ben in elk geval vlotjes aan Zo Geknipt 2 geraakt. Gewoon de bakstenen winkel binnen gestapt en met het boek terug buiten, op een moment dat ik toch net in de stad was voor iets anders. 🙂

    1. Ik woon op nog geen 10 minuutjes fietsen van het centrum, da’s het ergst van al. ’t Is die ‘Voor 23u besteld, morgen in huis’ slogan, ik laat me er telkens weer door verleiden 🙂

Geef een reactie