kcw summer 2013: Dag 3, 4 and 5

De zakken van dit rompertje afwerken duurde langer dan ik gedacht had. Bij gebrek aan coverlock koos ik een siersteek op mijn naaimachine. Jammer genoeg raakte de machine er op vastgedraaid met een klein gat in de stof tot gevolg. Mijn hart stond even stil, maar ’t was klein genoeg om onzichtbaar te herstellen. Oef.
Star star onesie
Dag 3 ging dus vooral naar de zakken. Dag 4 naar het afwerken van de boorden. Ook daar maakte ik een foutje: ik stikte de boord door, in plaats van een tweelingnaad te gebruiken. Niet slim, want daardoor gaat de elasticiteit verloren. Weer iets dat ik niet meer zal vergeten.

Dag 5 (vandaag dus) gebruikte ik voor de afwerking. En voor de pasbeurt. ’t Is nog een beetje te groot, maar met dit warme weer kunnen die extra grote armsgaten geen kwaad: meer tocht!

Star star onesie
Op naar projectje 2 voor deze kids clothes week. Ik twijfel nog tussen een linnen broekje of een tricot t-shirtje.

Geef een reactie