Vroem vroem autoboekentas

Binnenkort gaat er nog een ventje voor het eerst naar school. Theo, het zoontje van een collega, zet zijn eerste stapjes in het onderwijs. Dus ik vroeg zijn moeder naar zijn voorkeuren, en ging aan de slag met hetzelfde boekentasrecept: het Toddler backpack patroon van Made By Rae, afgewerkt met fluo accenten en een applicatie. Theo’s themakeuze: autootjes.

Autoboekentas

Theo bleek niet de enige autofan te zijn, zoonlief zelf was er ook direct voor te vinden. Toen hij de autoboekentas zag, werd zijn eigen dino-exemplaar oneerbiedig in een hoekje gegooid. De uitroep ‘Da’s niet voor Theo, da’s voor mij!’ liet er geen twijfel over bestaan. En om er nog een schepje bovenop te doen, ging hij zijn eigen boekentas wel weer uit de hoek halen, maar dan alleen om zijn fotonaamkaartje los te peuteren en aan Theo’s boekentas te hangen. Die kindertjeseerlijkheid, je kan er moeilijk niet van houden *ahem*.

Autoboekentas

Ter afleiding gingen we naar het park. In ’t geniep nam ik een paar foto’s van de boekentas, terwijl zoonlief zich op takken concentreerde. Er zijn nog zekerheden in ’t leven.

Autoboekentas

Ondertussen is de autoboekentas bij zijn rechtmatige eigenaar terecht gekomen. Zoonlief is het – toch schijnbaar – alweer vergeten. Al heeft hij daags nadien wel een heel verhaal aan z’n grootmoeder verteld over hoe zijn nieuwe boekentas zijn oude ging vervangen. Het hele dilemma zou dus wel eens weer de kop kunnen opsteken als hij na de paasvakantie weer naar school moet. Al een chance dat het manlief is die voor die taak staat. Moeahahaha 🙂

Autoboekentas

Autoboekentas

Gebruikte materialen

Share

2 Responses

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: