De idealist in mij

Jongensondergoed

Zoals jullie misschien wel nog weten, maakte ik enkele maanden geleden een boxershortje. Ik zei toen al dat de idealist in mij graag een hele reeks wou maken, maar dat de realist daar hoogst waarschijnlijk minder kans toe zag.

Maar sindsdien is niet alleen de idealist in mij wakker geschoten om nog wat boxershortjes bij te naaien…

Jongensondergoed

Meer zelfs, ik heb er ook nog een reeks bijpassende onderhemdjes aan toegevoegd, naar Oons Van Katoen model.

Jongensondergoed

Om mooi samen te dragen.

Jongensondergoed

Of lekker rebels door elkaar (en lekker onscherp).

Jongensondergoed

Als stof gebruikte ik tricot van de Stoffenkamer, en van de Ottobre design shop (stof die ik een tijdje geleden eens gewonnen heb en al lang lag te wachten op een projectje).

Jongensondergoed

Bij de astronautjes ging het wel eventjes mis: ik raakte een beetje verward en knipte de delen per ongeluk ondersteboven uit. Al een chance dat zwaartekracht er in de ruimte niet toe doet.

Jongensondergoed

Als boordband gebruikte ik deels boordband uit de Stoffenkamer, en voor een deel ook promo t-shirts van manliefs vrijwilligerswerk bij Boomtown. Zo had ik lekker veel kleurtjes.

Die boordband bevestigen, dat liep ook al niet altijd van een leien dakje. Mijn naaimachine was er niet zo’n grote fan van. Een boventransportvoet zou geen overbodige luxe zijn. Maar na al een reeks problemen met de machine gehad te hebben, denk ik dat ik eigenlijk beter eerst in een nieuwe naaimachine investeer.

Ondertussen heeft zoonlief genoeg zelfgemaakt ondergoed om de weekdagen door te komen. Voor de weekends zal hij toch op de Hema moeten rekenen. De idealist moet toch nog een beetje realistisch blijven ook.

Zo ben ik het nieuwe jaar toch al met een afgewerkt projectje begonnen, en rest me nog maar 1 ding in deze post: jullie allemaal een heel voorspoedig 2015 te wensen. Gelukkig nieuwjaar!

2 gedachten over “De idealist in mij”

Geef een reactie