Renovatiestatus

Dat huis van ons, daar heb ik het alweer even niet meer over gehad. Niet dat we stil zitten hoor, maar onze verbouwtijd is de laatste tijd redelijk beperkt.

Sinds de vorige keer, zijn we alleszins al met ons hele hebben en houden naar beneden verhuisd, ergens in februari – maart al. Er is zelfs al geschilderd. Ik was gewoon aan ’t wachten op een moment waarop het hier helemaal opgeruimd en netjes ligt om foto’s te kunnen nemen. Godot en zo.

Dus werk ik maar met foto’s van hoekjes.

Mijn naaihoekje: geïnstalleerd op 2 schoolbankjes (en ondertussen alweer verbannen omdat er plaats moest gemaakt worden voor de printer, maar laat me nu gewoon wat van deze foto genieten).
naaihoekHet speelhoekje van zoonlief, ook al met schoolbankje, maar dan eentje waar de overgrootgeneratie nog op gespeeld heeft.
speelhoekHet zithoekje, met gekregen zetels die dringend eens een nieuwe hoes nodig hebben. Ik heb het patroon voor de kleinste zetel al getekend, en de stof heb ik ook al. Nu de moed nog vinden.
zithoekHet eethoekje, met onze oude bureautafels en de stoelen die de vorige bewoonster achtergelaten heeft. En daarachter het kookhoekje, met samengeraapte kasten van overal een beetje.
huisOns lichtarmaturen moeten er nog komen. De schakelaars om die lichten dan aan te steken ook. Qua inrichting zelf, is het op dit moment kringloopwinkelstijl. Maar dat heb ik eigenlijk wel graag. Er zit een verhaal vast aan elk meubelstuk dat we hebben.

Volgende stap: de bovenste verdieping, waar er 2 slaapkamers komen. Maar waar nu al onze verhuisdozen nog staan. Na 2 jaar zouden we er eigenlijk beter aan doen om ze gewoon weg te gooien. Maar dat krijg ik echt niet over mijn hart. Da’s gewoon mijn eigen kringloopwinkel daarboven, wie weet wat voor schatten vind ik daar nog verborgen.

U hoort nog van mij.

Geef een reactie