Breiseizoen

Zagen jullie enkele weken geleden ook de Ikeacampagne in het straatbeeld? Het sofaseizoen is begonnen. En ik ben jaloers op de voorraad bij elkaar gegaarde wol. Amaai nog niet.

Ikea - sofaseizoenDe sofa aan de overkant is toch altijd net dat tikkeltje groener.

Dat breien en haken, dat is hier een tijdje wat minder geweest. Door een poosje niet meer te treinen en thuis wat vaker te naaien, bleven er wat UFO’tjes in een hoekje liggen, wachtend tot de microbe weer toesloeg. En ondertussen is ’t weer zo ver. Maar hoever staat dat alles nu?

Afgewerkt

  • UiltjessokkenBreiseizoen / Knitting seasonAls je heel goed kijkt, kan je in het kabelpatroon echt wel uiltjes zien.Breiseizoen / Knitting seasonECHT! WEL! (Om even een huiselijke discussie te settlen) Als je nog beter kijkt, zie je zelfs een uil met een scheef oor.Volgens het patroon moesten er eigenlijk nog oogjes aan ook. Maar pareltjes op sokken, en dan daarmee in schoenen? Toch maar niet.
  • Peuterpetje. Staat lekker stoer.Breiseizoen / Knitting seasonZodat iedereen weet wie er baas is.Breiseizoen / Knitting season

Nog op de naalden

  • Schapengiletje. Bijna af.Breiseizoen / Knitting seasonMaar nog net niet.Breiseizoen / Knitting season ’t Is toch nog een beetje te groot.
  • Pantoffeltjes. In mijn hoofd zagen ze er net iets cooler uit dan in het echt.Breiseizoen / Knitting seasonMaar wel met antisliplaag.
    Breiseizoen / Knitting seasonIk moet er wel nog een elastiekje instikken, want momenteel vallen ze gewoon uit.
  • Glittens. Voor mezelf.Breiseizoen / Knitting seasonPrioriteit nummer 1, want al knap koud op de fiets.
  • Retrotopje. Bijna af, maar de yoke is te groot, ’t geheel is te kort, en ik heb de moed niet om alles uit te trekken en correcties te gaan doorvoeren. Retro top Saucy convertible’t Zit al een tijdje op de naalden, en ’t zal er hoogst waarschijnlijk nog wel even blijven.

Aanwinst

Een heel assortiment dpns in bamboe. Breiseizoen / Knitting season

Volgens manlief moet ik nu toch stilaan volledig geëquipeerd zijn.Breiseizoen / Knitting season

NEE. NOOIT.

Op naar de naalden!

Share

2 Responses

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: