kcw summer 2013: dag twee

Vandaag ging de dag iets sneller voorbij dan ik gehoopt had, en dus kwam het er maar redelijk laat van om nog achter de naaimachine te kruipen. Maar ’t is er dan toch nog van kunnen komen. Zoals ik mezelf had voorgenomen, is de boordstof geknipt. Ze is zelfs al deels aangezet en al vastgepind om afgewerkt te worden.
Kids Clothes Week - Day 2
Het aan elkaar naaien is nog niet helemaal gelukt. De achternaad is klaar, en ik heb al 1 schoudernaad gedaan (waarvan ik de linkervoorkant wel eerst aan de rechterachterkant had vastgemaakt, dus daar is toch wat tornen aan te pas gekomen).
Morgen op ’t programma: de zakken afwerken en de boorden afwerken. En als de naaimachine niet te zeer tegen werkt, kan ik de overige naden misschien ook nog afwerken. ’t Gaat alleszins vooruit, dus dat is al iets!

Geef een reactie