The great cloth diaper change

Even een berichtje dat niets met naaien, breien of haken te maken heeft. Gewoon een mededeling. Op zaterdag 20 april vindt The Great Cloth Diaper Change plaats. De bedoeling? Met z’n allen wereldwijd op hetzelfde moment de stoffen pamper van onze baby’s verversen en zo in het Guiness Book of Records komen.

’t Is een internationaal evenement, en hier in België zijn er evenementen in Gent, Antwerpen, Kortrijk, Leuven, Beerse en Hoegaarden. Ik doe alleszins mee. Ik gebruik zelf ook herbruikbare luiers, en ik krijg daar nog regelmatig vragen over. Meestal iets als “Je gooit dat toch niet gewoon de wasmachine in?” of “Amaai, ruikt je jeans dan niet raar als hij gewassen is?” Nee dus, de grote pakketjes verdwijnen gewoon in het toilet of in de vuilniszak hoor. Net zoals je de rest van de kleertjes na een ongelukje gewoon de wasmachine in steekt. En ik steek mijn jeans niet bij de luiers, anders zouden die luiers er al lang zo wit niet meer uitzien. Met zulke en andere vragen kan je dus op de Great Cloth Diaper Change terecht!

Ben je er zelf nieuwsgierig naar en wil je graag meer informatie? Gebruik je zelf al herbruikbare luiers en wil je graag meedoen? Of wil je gewoon komen supporteren? Je vindt alle info op de website van Klein Spook. Misschien wel tot 20 april!

Geef een reactie