GCDC – The day after

Gisteren was het zo ver. Om 11u was het tijd om het wereldrecord gelijktijdig stoffen luiers verversen te verbeteren. Hier in Gent deden er 54 baby’s mee. Dat waren er al 6 meer dan vorig jaar.
Foto door Belga via nieuwsblad.be

En ’t was plezant. De zon scheen, de organisatie had voor ongelooflijk lekkere soep gezorgd, de goodiebags mochten er wezen en iedereen had er gewoon zin in. Klein minpuntje waren de speeches. Niet dat die zo lang duurden, maar als je baby al klaar ligt om verschoond te worden, dan zijn 10 minuten er echt wel 10 te veel. Voor de rest geen klagen.

Foto door Belga via hln.be

Wij zijn achteraf nog wat blijven hangen. Om te genieten van ’t zonnetje en wat te praten met gelijkgestemden. Om dan in bakfiets- en fietskarcolonne huiswaarts te keren.
Meer lezen? Je vindt een artikel op Het Nieuwsblad en op Het Laatste Nieuws.
Proficiat aan Klein Spook voor de organisatie. Ik hoop dat dat vorig record gesneuveld is. Volgend jaar weer?

4 gedachten over “GCDC – The day after”

  1. Wij hebben in Hoegaarden meegedaan! 🙂 Niet zoveel volk als in Gent of Leuven, maar het was dan ook de eerste keer dat het daar georganiseerd werd. De goodiebags van Ecover mochten er inderdaad wel wezen! En bij ons was er ook nog een tombola door EcoBaby, waar we 2 hele mooie ecoprijzen mee in de wacht sleepten.

Geef een reactie