Gelukkig nieuwjaar

Ik ben een beetje laat met mijn wensen, ik weet het. Dat is om de simpele reden dat ik niet zo’n nieuwjaarspersoon ben. Ik denk ook niet zo in jaren. De voorbije dagen zag ik wel op heel wat blogs terug- en vooruitblikken passeren, en om den duur sta je dan automatisch eens stil bij je eigen voorbije jaar.
Niet dat ik er lang moet over nadenken. 2012 was het jaar waarin mijn leven voorgoed veranderde. Ik werd mama. Geen enkele andere persoonlijke verwezenlijking kan daar tegenop.
Zoals gezegd ben ik niet zo’n nieuwjaarspersoon, en dus eigenlijk ook niet zo’n goeievoornemenspersoon. Al die (weliswaar goedbedoelde) voornemens voor een nieuw jaar, dat geeft mij zo een beetje ’t gevoel alsof het voorbije jaar eigenlijk niet aan de verwachtingen voldaan heeft. Dat minder snoepen voor mij sowieso niet werkt, dat weet ik ondertussen wel al. Dat probeer ik elke week wel een paar keer zonder dat het daarvoor nieuwjaar hoeft te zijn. Dus ik hou mijn doelstellingen voor 2013 simpel:
’s Door deze stapel Time magazines raken. Ik zit denk ik bijna een jaar achter ondertussen. In dat stapeltje blijft het dus nog wel even 2012.

Goals
Get more sleep. I need it.
Goals
En zo veel mogelijk tijd doorbrengen met mijn twee venten. Want daar word ik vrolijk van.
Goals
Hoe zit dat bij jullie? Hebben jullie een lange lijst met voornemens? Of laten jullie ’t ook maar allemaal een beetje op zijn beloop?
Een heel fijn 2013!

Geef een reactie