Lada Lover

Dit is Boris.
Lada lover
Voor de autokenners: een Lada Vaz 2101, 1200s, bouwjaar 1985. Voor de leken: een oud sovjetautootje in originele staat.
Lada lover
Mijn broer kocht zich dit autootje eerder dit jaar, en hij is er zot van. En hij niet alleen. Waar je er ook mee komt, er is altijd wel iemand door gecharmeerd, of iemand met een nostalgisch verhaal. Een echt ijsbrekertje.
Lada lover
Voor mijn broer is ’t een beetje zijn kindje. Of zijn tweelingsbroer, gezien zijn bouwjaar ook 1985 is. De manier waarop hij ernaar kijkt, erover praat, ’t is echte liefde. En dat mocht geweten zijn, vonden wij.
Lada lover
Dus ik kocht bij Hema 2 grijze t-shirts, zonder print, en transferpapier. Ik ging bij manlief te rade over wat we konden doen met dat Lada logo. Gelukkig snapt hij die hint ondertussen al en ging hij aan de slag. En een p(r)int en een strijk later, hadden we dit:
Lada lover
Een groot en een klein formaat, zodat mijn broer nog kan kiezen hoe groot zijn Ladaliefde is.
Beide t-shirts belandden onder de kerstboom. En iets later ook op facebook in de post “Beste kerstcadeau ooit”. Missie geslaagd dus 🙂
Ik heb nog 1 logootje over, een tussenmaatje. Misschien moet ik dat nog op een boxershort strijken…
Lada lover

2 gedachten over “Lada Lover”

Geef een reactie