Vliegtuigrammelaar – Gratis haakpatroon

Pinterest. Nog zo’n tooltje dat mijn uitstelgedrag ondersteunt. Niet dat ik het niet leuk vind, in tegendeel zelfs. Maar net als bij Ravelry en Craftsy heb ik de neiging om nogal snel afgeleid te raken. En ja, tonnen inspiratie, dat wel, maar uiteindelijk doe ik op dat moment niet echt iets. In plaats van aan de slag te gaan met naaimachine of breinaalden, surf ik maar door. Dat bord met inspiratie wordt dan alsmaar langer, maar de eigenlijke projecten, wel ja, die stagneren.
Herkennen jullie dit probleem? Om ’t nog erger te maken, mogen jullie me gerust beginnen te volgen 🙂
En toch ben ik er onlangs toe geraakt om aan iets te beginnen, en het af te werken. Ik baseerde me op het voorbeeld van de vliegtuigrammelaars van Global Affairs.
Het enige wat je nodig hebt, zijn wat restjes wol en een kattenspeeltje.
rattleplane01
Al zal je wel aan de kat moeten uitleggen dat het speeltje niet langer dienst doet als kattenspeeltje, maar gepromoveerd / gedegradeerd (afhankelijk van het standpunt waaruit je het bekijkt) is tot babyspeeltje.
rattleplane04
Zie je die jaloerse blik in Pino’s ogen?
rattleplane05
En dan speelt die baby er nog niet eens mee, over zonde gesproken!
rattleplane06
De aandachtige lezers onder jullie hebben misschien al gezien dat de kleuren in de foto met de restjes wol niet overeenkomen met de kleuren die ik gebruikt heb voor dit vliegtuigje. Dat is omdat er nog een ietwat grotere versie aankomt, maar daar ben ik nog aan bezig.
rattleplane03
Deze kleinere versie is 12 cm lang en 12 cm breed. Je kan het patroon gratis downloaden.
rattleplane02

Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: