Pimp je rompertje

Rompertjes heb je nooit genoeg. Ik koop ze dan ook in bulk. En liefst met overslag, want die hoef je niet over baby’s hoofd te trekken. Om over “accidentjes” nog maar te zwijgen.
Dus trok ik naar Hema, en ik kocht er zo veel als ik kon dragen. Allemaal wit, want dat maakt het handiger om ze in bulk te wassen. Maar alles zo wit, dat ziet er toch maar een beetje saai uit ook hé. Dus pimpte ik ze. Met flockfolie.
Welk is jouw favoriet?
Pimp your onesiePimp your onesie
(Ik weet trouwens wel dat het RSS-logo in spiegelbeeld staat. Mag ik het op het gebrek aan slaap steken waar alle nieuwe mama’s mee te kampen krijgen?)
Flockfolie gebruiken is trouwens heel gemakkelijk. Ik schrijf er nog wel eens een tutorial voor, maar ik ben vergeten om foto’s te nemen toen ik deze maakte. En nu zit ik zonder rompertjes. Op naar de Hema!

Geef een reactie