Terug naar school!

’t Zijn niet alleen de kinderen die weer naar school moeten vanaf vandaag. De avondlessen zijn ook weer begonnen. En dus begin ik vanavond aan het tweede jaar patroontekenen. Dit jaar op het programma: blouses en jurken. Ik ga dan nog maar ’s een efforke doen om die laatste zwangerschapskilo’s kwijt te raken voor we maten moeten opnemen.

Ik schaam me er een beetje voor dat ik het moet toegeven, maar ik heb eigenlijk de hele zomer mijn cursus niet aangeraakt. Ik ben zelfs tot aan mijn tas niet geraakt. Al heb ik ze misschien af en toe wel ’s aan de kant geschoven. ’t Werd dus hoog tijd om ze ’s uit te mesten. Zelfs de stofzuiger kwam eraan te pas.

Al mijn materiaal werd netjes gerangschikt. En ik kwam tot de ontdekking dat ik nog heel wat patroonpapier zitten had. Altijd eerst eens checken voor ik er nieuw koop!

Back to school

Proper hé.

Helemaal klaar om te vertrekken.

Back to school

Tegen vanavond ziet ze er waarschijnlijk weer zo uit als deze ochtend.

’t Is trouwens ook de eerste keer dat ik het huis verlaat zonder zoonlief aan mijn zijde. En ik weet nog niet goed hoe dat zal gaan. Aan mijn kant dan, want ik denk dat manlief en zoonlief best wel van hun guys’ night zullen genieten.

Share

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: