The big yarn stash

Hoe houden jullie alle stoffen en/of bollen wol onder controle? Liggen die – zoals bij mij – een beetje overal, of hebben jullie zo’n fantastisch netjes georganiseerde hobbykamer met labeltjes op elk doosje? Waar alles volgens kleur gesorteerd is?

Nu we binnenkort aan het verhuizen slaan, werd het al ’s tijd om alles wat te beginnen organiseren. Want in mijn hoofd, ben ik echt wel een heel netjes persoon. Ik vind het fantastisch als alles een vaste plaats heeft, en ik ben een hevige fan van labeltjes. Alleen komt het er nooit van. In praktijk ligt alles altijd overhoop. Ik weet echt niet hoe ik het doe.

Daarom dacht ik, laten we die Ravelry Stash tab ’s gebruiken. Geef er al je wol die je rondslingeren hebt in, en je hebt een inventaris van alles wat je in huis hebt. Uren heeft het gekost. Maar ik heb wel doorgezet. Als je al op Ravelry zit, kan je mij en mijn stash daar vinden. En anders staat het ook allemaal op flickr.

En zodus is mijn hele hoop wol netjes ingepakt en geïnventariseerd. En dat zal nog eventjes zo blijven, gezien we ons nieuwe huis grondig willen renoveren en een hobbykamer niet direct topprioriteit heeft. Nu ziet die kamer er ongeveeer zo uit:

In theorie kan ik er mijn hele stapel wel in kwijt. Maar ’t zou al snel weer een rommeltje worden. Eigenlijk wil ik een soort van Martha Stewart hobbykamer. Maar dan iets minder bomma-achtig. Hebben jullie tips en hints van hobbykamer must-haves?

Eén gedachte over “The big yarn stash”

  1. I’m impressed. I would not even venture to start my Rav stash! haha! And mine is mostly in the craft room. But some is in the front room by the tv. And my “current projects” (or really, current at this moment projects) are in a tote bag which moves around the house / car / office with me 🙂

Geef een reactie