Op-en-af-wanten

Fietsen jullie al wel eens door weer en wind? Ik zit bijna elke dag op de fiets, simpelweg omdat het de snelste manier is om van A naar B te raken hier in de stad. Het betekent ook dat ik elke dag mijn fietsslot gebruik, en in de winter moet ik dan al eens mijn handschoenen uit en weer aan doen. Met ’t risico dat ik er al eens eentje verlies. Dat risico loop ik minder en minder sinds ik het bestaan van op-en-af-wanten ontdekt heb. Kapje op – en je hebt warme vingers – kapje af – en je hebt vrije vingers. Superhandig.

Ik breide mijn paar volgens het patroon Urban necessity gloves van Subway Knitter.

knitting mittens
 knitting mittens

Ik gebruikte zelfstrepend garen dat ik voor mijn verjaardag kreeg.

knitting mittens
 knitting mittens

Handig, toch?

3 gedachten over “Op-en-af-wanten”

Geef een reactie