Flower power

Gisteren vond hier in Gent een groot evenement plaats, georganiseerd door de Vlaamse kringloopwinkels. Als thema gingen ze voor retro jaren 60 en 70. We waren niet de enigen die erover gehoord hadden. Tegen de tijd dat wij er aankwamen, zagen we al mensen vertrekken met fantastische lampen. Ik voelde het al, ’t ging moeilijk worden om aan al dat moois te weerstaan. Het voornemen was om niets te kopen dat we niet nodig hadden. Maar ja. Een van de dingen die we tegenkwamen (naast schoenen, glazen en een oud electrospelletje), was dit haakwerkje.

afghan

Te klein om een dekentje te zijn, maar ik vond de bloemetjes in de omavierkantjes zo leuk. Dus kocht ik het maar. Dit had ik toch wel nodig, niet?

flowered granny square
flowered granny square

Zit ik nu natuurlijk met de vraag wat ik er eigenlijk mee moet doen. Ik denk dat ik er een kussen uit ga maken. Zou goed passen bij de schommelstoel, niet?

afghan

Eén gedachte over “Flower power”

Geef een reactie