What’s next?

Ik zit altijd vol plannen, en ik ben niet altijd een heel geduldig persoon. Op zich lijken dat misschien wel apart staande feiten over mij, die totaal niet aan elkaar gelinkt zijn. Maar jammer genoeg hebben ze nogal vaak invloed op elkaar. Ik ben altijd wel ergens bezig met een cursus, met bij te lezen over dingen, met to-do-lijstjes maken die alleen maar langer worden.

Projectjesgewijs, wil dat zeggen dat ik met veel meer ideeën in mijn hoofd zit dan ik kan uitvoeren. Het betekent ook dat ik sjaals zit te breien in de zomer, of dat ik mutsen zit te haken als de lente al in de lucht hangt. Het betekent ook dat er heel wat UFOs (Unfinished Objects) in huis heb liggen. ’t Is maar dat je ’t weet.

Om maar even mijn punt te maken, vind je hieronder een lijstje van projecten waar ik mee bezig ben.

  • Breien: Give a hoot wanten. Ik begon er vroeger al eens aan, maar ik gebruikte de verkeerde naalden en ’t liep verkeerd af. Maar de juiste naalden zijn vandaag in mijn bus beland. Lang leve internetshoppen.
  • Haken:
    • Slak. Moet ik dringend afwerken. Ik moet alleen nog het radioactief symbool even blokken, zodat ik het kan bevestigen.
    • Rups. Eigenlijk een babyknuffel die ik wat langer wil maken om het als tochthond te gebruiken.
  • Naaien: Een rok. Ik weet wat ik wil, ik heb de stof al, en ik heb het ontwerp al op schaal uitgetekend. Nu nog op ware grootte.

Ik moet deze echt ’s af krijgen, zodat ik door kan gaan naar de volgende items op de lijst. Ik hoop eigenlijk stiekem dat een lijstje zoals het deze publiceren me de schop onder mijn kont geeft die ik nodig heb.

Share

1 Response

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: